Grilla som proffsen!

Grillsäsongen är äntligen här! Jonas Borsséns bok passar alldeles utmärkt i dessa tider. Här finns de tre populäraste matlagningsformerna: grillat, BBQ och asado. Grillat som tillagas med mycket stark och direkt glödvärme, BBQ som tillagas med svag och indirekt glödvärme samt med rökved, och asado som kan vara helgrillat lamm, spädgris, vildsvin med mera på spett eller liknande. Boken är proppfull med tips och du får lära dig mer än du trodde var möjligt! Till detta kommer 150 recept, allt från sommarens godaste grillade blåmusslor till barbecuegrillad lax som kyssts av rökaromen. Helt klart ett måste för oss amatör-grillare!

Annonser
Det här inlägget postades i Övrigt, Intressanta böcker. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s